Dergi makalesi Açık Erişim

EFFECT OF UV-C LIGHT IN THE PRESERVATION OF RAW FERMENTED BEVERAGES

Borcakli, M.; Lucas, J.; Caputo, L.; Ozturk, T.; Baruzzi, F.; Fusco, V.; Quero, G. M.; Quintieri, L.; Houghton, M.


BibTeX

@article{borcakli_m_2013_91589,
  author       = {Borcakli, M. and
                  Lucas, J. and
                  Caputo, L. and
                  Ozturk, T. and
                  Baruzzi, F. and
                  Fusco, V. and
                  Quero, G. M. and
                  Quintieri, L. and
                  Houghton, M.},
  title        = {{EFFECT OF UV-C LIGHT IN THE PRESERVATION OF RAW 
                   FERMENTED BEVERAGES}},
  journal      = {ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE},
  year         = 2013,
  volume       = 25,
  number       = 2,
  pages        = {213-221},
  month        = jan,
}
34
7
görüntülenme
indirilme
Görüntülenme 34
İndirme 7
Veri hacmi 1.7 kB
Tekil görüntülenme 32
Tekil indirme 7

Alıntı yap