Dergi makalesi Açık Erişim

Effects of the Addition of Grape Seed Powder on the Thermorheological Properties of Frying Batters

Cagdas, Ece; Kumcuoglu, Seher


BibTeX

@article{cagdas_ece_2015_82729,
  author       = {Cagdas, Ece and
                  Kumcuoglu, Seher},
  title        = {{Effects of the Addition of Grape Seed Powder on 
                   the Thermorheological Properties of Frying Batters}},
  journal      = {INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD ENGINEERING},
  year         = 2015,
  volume       = 11,
  number       = 2,
  month        = jan,
}
115
8
görüntülenme
indirilme
Görüntülenme 115
İndirme 8
Veri hacmi 1.5 kB
Tekil görüntülenme 114
Tekil indirme 8
Atıflar
  • Citation Indexes: 2
Okunma İstatistikleri
  • Readers: 1

Alıntı yap