Dergi makalesi Açık Erişim

The effect of fermentation time on the volatile aromatic profile of tarhana dough

Ozdemir, Nilguen; Simsek, Omer; Temiz, Hasan; Con, Ahmet Hilmi


BibTeX

@article{ozdemir_nilguen_2019_74193,
  author       = {Ozdemir, Nilguen and
                  Simsek, Omer and
                  Temiz, Hasan and
                  Con, Ahmet Hilmi},
  title        = {{The effect of fermentation time on the volatile 
                   aromatic profile of tarhana dough}},
  journal      = {FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL},
  year         = 2019,
  volume       = 25,
  number       = 3,
  pages        = {212-222},
  month        = jan,
}
120
11
görüntülenme
indirilme
Görüntülenme 120
İndirme 11
Veri hacmi 2.1 kB
Tekil görüntülenme 116
Tekil indirme 11

Alıntı yap