Dergi makalesi Açık Erişim

Quality properties, mass transfer characteristics and energy consumption during shortwave infrared radiation drying of tomato

Kocabiyik, H.; Yilmaz, N.; Tuncel, N. B.; Sumer, S. K.; Buyukcan, M. B.


BibTeX

@article{kocabiyik_h_2016_58487,
  author       = {Kocabiyik, H. and
                  Yilmaz, N. and
                  Tuncel, N. B. and
                  Sumer, S. K. and
                  Buyukcan, M. B.},
  title        = {{Quality properties, mass transfer characteristics 
                   and energy consumption during shortwave infrared
                   radiation drying of tomato}},
  journal      = {QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS \& FOODS},
  year         = 2016,
  volume       = 8,
  number       = 3,
  pages        = {447-456},
  month        = jan,
}
59
8
görüntülenme
indirilme
Görüntülenme 59
İndirme 8
Veri hacmi 2.1 kB
Tekil görüntülenme 55
Tekil indirme 8

Alıntı yap