Dergi makalesi Açık Erişim

Hazelnut (<i>Corylus avellana</i> L.) skin, a by-product of hazelnut industry, possesses oil with high oxidative and thermal stabilities

Celik, Omer F.; Aktas, Nesimi; Tugay, Mehmet I.; Tuncil, Yunus E.


BibTeX

@article{celik_omer_f_2023_268000,
  author       = {Celik, Omer F. and
                  Aktas, Nesimi and
                  Tugay, Mehmet I. and
                  Tuncil, Yunus E.},
  title        = {{Hazelnut (<i>Corylus avellana</i> L.) skin, a by- 
                   product of hazelnut industry, possesses oil with
                   high oxidative and thermal stabilities}},
  journal      = {{INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND 
                   TECHNOLOGY}},
  year         = 2023,
  volume       = 58,
  number       = 10,
  pages        = 7,
  month        = jan,
}
0
0
görüntülenme
indirilme
Görüntülenme 0
İndirme 0
Veri hacmi 0 Bytes
Tekil görüntülenme 0
Tekil indirme 0

Alıntı yap