Dergi makalesi Açık Erişim

Effects of ohmic thawing on histological and textural properties of beef cuts

Icier, Filiz; Izzetoglu, Gamze Turgay; Bozkurt, Hayriye; Ober, Ayla


BibTeX

@article{icier_filiz_2010_25837,
  author       = {Icier, Filiz and
                  Izzetoglu, Gamze Turgay and
                  Bozkurt, Hayriye and
                  Ober, Ayla},
  title        = {{Effects of ohmic thawing on histological and 
                   textural properties of beef cuts}},
  journal      = {JOURNAL OF FOOD ENGINEERING},
  year         = 2010,
  volume       = 99,
  number       = 3,
  pages        = {360-365},
  month        = jan,
}
38
5
görüntülenme
indirilme
Görüntülenme 38
İndirme 5
Veri hacmi 900 Bytes
Tekil görüntülenme 35
Tekil indirme 5

Alıntı yap