Dergi makalesi Açık Erişim

The use of bacteriophage cocktails to reduce Salmonella Enteritidis in hummus

Tayyarcan, Emine Kubra; Evran, Sefika; Akin, Pervin Ari; Soykut, Esra Acar; Boyaci, Ismail Hakki


BibTeX

@article{tayyarcan_emine_kubra_2022_237018,
  author       = {Tayyarcan, Emine Kubra and
                  Evran, Sefika and
                  Akin, Pervin Ari and
                  Soykut, Esra Acar and
                  Boyaci, Ismail Hakki},
  title        = {{The use of bacteriophage cocktails to reduce 
                   Salmonella Enteritidis in hummus}},
  journal      = {LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY},
  year         = 2022,
  volume       = 154,
  month        = jan,
}
18
5
görüntülenme
indirilme
Görüntülenme 18
İndirme 5
Veri hacmi 950 Bytes
Tekil görüntülenme 16
Tekil indirme 5

Alıntı yap