Dergi makalesi Açık Erişim

Peanut and linseed oil emulsion gels as potential fat replacer in emulsified sausages

Nacak, Berker; Ozturk-Kerimoglu, Burcu; Yildiz, Dilay; Cagindi, Ozlem; Serdaroglu, Meltem


BibTeX

@article{nacak_berker_2021_236552,
  author       = {Nacak, Berker and
                  Ozturk-Kerimoglu, Burcu and
                  Yildiz, Dilay and
                  Cagindi, Ozlem and
                  Serdaroglu, Meltem},
  title        = {{Peanut and linseed oil emulsion gels as potential 
                   fat replacer in emulsified sausages}},
  journal      = {MEAT SCIENCE},
  year         = 2021,
  volume       = 176,
  month        = jan,
}
49
12
görüntülenme
indirilme
Görüntülenme 49
İndirme 12
Veri hacmi 2.3 kB
Tekil görüntülenme 47
Tekil indirme 12

Alıntı yap