Kitap Açık Erişim
Bilir, Mehmet;
Yıldızgedik, Gizem
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <oai_dc:dc xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/" xmlns:oai_dc="http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd"> <dc:creator>Bilir, Mehmet</dc:creator> <dc:creator>Yıldızgedik, Gizem</dc:creator> <dc:date>2024-06-10</dc:date> <dc:description>100 yıl önce geleneksel olarak ekşi mayalı, katkısız ekmek yapımı ve nişasta elde edilmesinden bahseder.</dc:description> <dc:identifier>https://aperta.ulakbim.gov.trrecord/273696</dc:identifier> <dc:identifier>oai:aperta.ulakbim.gov.tr:273696</dc:identifier> <dc:rights>info:eu-repo/semantics/openAccess</dc:rights> <dc:rights>https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/</dc:rights> <dc:subject>ekmek</dc:subject> <dc:subject>nişasta</dc:subject> <dc:subject>buğday</dc:subject> <dc:subject>ekşi maya</dc:subject> <dc:title>Ekmek ve Nişastacılık San'atı</dc:title> <dc:type>info:eu-repo/semantics/book</dc:type> <dc:type>publication-book</dc:type> </oai_dc:dc>
Tüm sürümler | Bu sürüm | |
---|---|---|
Görüntülenme | 89 | 85 |
İndirme | 35 | 35 |
Veri hacmi | 138.6 MB | 138.6 MB |
Tekil görüntülenme | 68 | 67 |
Tekil indirme | 33 | 33 |